Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek | Helyi

2011. December 07. 08:31, szerda | Helyi

Megváltoznak a hulladékgyűjtés időpontjai decemberben

Az év utolsó hónapjában a szokásostól eltérő napokon szállítják el a szelektív és a zöldhulladékot Dombóváron. Karácsonykor a lakossági hulladékszállítás rendjében lesz változás.

2011. December 07. 07:51, szerda | Helyi sport

Jól úsztak a Tancsa-tanítványok Székesfehérváron

December 3-án és 4-én rendezték meg Székesfehérváron a XIX. Köztársaság Napja Úszóversenyt, melyen a Dombóvári Sportiskola Egyesület két versenyzője, Tarai Petra és Bognár Gergely vett részt sikeresen.

2011. December 06. 18:00, kedd | Helyi

Alsóbbrendű utakat újítanak fel jövőre a megyében

Több alsóbbrendű Tolna megyei útszakaszt újít fel 2012-ben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a tervek szerint összesen mintegy húsz kilométer hosszúságban. Lesznek felújítások Dombóvár környékén is.

2011. December 06. 12:45, kedd | Helyi

A megyéspüspök kíváncsi volt a megújult templomra - képgalériával

Villámlátogatást tett Kaposszekcsőn Udvardy György pécsi megyéspüspök december 5-én. Azért látogatott el a településre, hogy megtekintse a 9,5 milliós beruházás eredményeként nemrég felújított római katolikus templomot.

2011. December 05. 21:07, hétfő | Helyi

Kocsin és lóháton járta be a Mikulás Kaposszekcsőt - képgalériával

December 4-én már második alkalommal rendezett Lovas Mikulást a Kaposszekcsői Faluszépítő Egyesület. Manói kíséretében kocsin és lóháton járta be a falu utcáit a Mikulás, szaloncukrot osztott a gyerekeknek.

2011. December 05. 13:23, hétfő | Helyi

Dombóvári fotós válogatott művei láthatók Kaposváron

Tilinger Sándor dombóvári fotós gyűjteményes kiállítása tekinthető meg január 4-ig a kaposvári Petőfi Sándor Emlékkönyvtárban, ahová a művész a helyi Compur Fotóklub ajánlására kapott meghívást.

2011. December 05. 09:30, hétfő | Helyi

Tűzeset történt egy dombóvári lépcsőházban

December 4-én 17:05-kor a Vörösmarty utca egyik tizenhat lakásos, négyemeletes társasházának földszinti elektromos kapcsolószekrényében kisebb tűz keletkezett, amely füsttel telítette az épület lépcsőházát.

2011. December 04. 22:28, vasárnap | Helyi

Meghitt adventi pillanatok a Belvárosiban

A Belvárosi Általános Iskola tanulói ünneplőbe öltöztetik a lelküket az ünnepvárás időszakában. Az aula közepén elhelyezett adventi koszorún a gyertyákat hétfőnként meggyújtják az alsós kisdiákok, mindig eggyel többet.

2011. December 04. 14:56, vasárnap | Helyi

Ezúttal Ágon osztottak meleg ételt az evangélikusok

A Kaposszekcsői Evangélikus Egyházközség a település német kisebbségi önkormányzatával és Ág Község Önkormányzatával összefogva ingyenes ételosztást tartott a Baranya megyei Ágon.

2011. December 04. 07:00, vasárnap | Helyi

Felavatták az Axiál Kft. új telephelyét Dombóváron

Az Axiál Kft. új, fél milliárd forintos beruházással épült telephelyet avatott fel december 2-án Dombóváron. A cég a jövő év végéig másfél milliárd forintot fordít telephelyeinek fejlesztésére.

2011. December 03. 18:13, szombat | Helyi

Gyöngybuckó a boszorkányseprőn - képgalériával

A Dombóvári Városszépítő és Városvédő Közhasznú Egyesület tagjainak egy kis csoportja pontosan egy évvel ezelőtt indította el önszorgalomból gyógynövény-ismereti klubfoglalkozását.

2011. December 03. 14:40, szombat | Helyi

Betlehem jelzi a döbröközi templom előtt, hogy közeleg az ünnep

Rendhagyó helyszínen, a falu karácsonyfájának közelében látható az, az advent első vasárnapján felszentelt betlehem, amelyet önkormányzati segítséggel lelkes emberek állítottak fel.