Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek | Helyi

2011. Szeptember 25. 20:33, vasárnap | Helyi

Felszentelték a dombóvári művész alkotását Sepsiszentgyörgyön

Szeptember 24-én szentelték fel Sepsiszentgyörgyön Varga Gábor alkotását, a Szent Gellért vértanú püspököt és Szent Imre herceget ábrázoló egész alakos szoborcsoportot, a két magyar szent első székelyföldi szobrát.

2011. Szeptember 25. 17:31, vasárnap | Helyi

Lovasi és Leskovics: rendhagyó fél-Kiscsillag-tündöklés Sásdon - képgalériával

A Kiscsillagból Lovasi András és Leskovics Gábor tartott rendhagyó énekórát a sásdi közösségi házban. A sztorizós és zenélgetős csendesülés a „Fontos pont a Hegyhát ifjúsági életében” projekt sorozatának volt része.

2011. Szeptember 25. 14:16, vasárnap | Helyi

Tíz éve működik a Dombóvári Helytörténeti Gyűjtemény - képgalériával

A Dombóvári Városszépítő és Városvédő Egyesület által működtetett helytörténeti múzeum 2001. szeptember 22-én nyílt meg az önkormányzat által felajánlott egykori főszolgabírói lakban. A jubileumi eseményről tudósítunk.

2011. Szeptember 24. 22:15, szombat | Helyi

Főzőversenyt rendeztek az első Döbröközi Szüreti Fesztiválon

Döbröközről és Kurdról összesen tizenhárom csapat nevezett be az egész napos döbröközi szüreti vigadalom délelőttjén megrendezett főzőversenybe. A három dobogós helyezésen túl három különdíjat is kiosztott a zsűri.

2011. Szeptember 24. 19:05, szombat | Helyi

A dombóvári városszépítők szakmai elismerése

A Tolna megyei Egyed Antal Honismereti Egyesület a Dombóvári Városszépítő és Városvédő Közhasznú Egyesület részére Egyed Antal Díjat adományozott szeptember 24-én.

2011. Szeptember 24. 11:46, szombat | Helyi sport

Foci: Mit játszottak? Hogy állnak? Mikor és kivel játszanak?

Hogyan alakult a legutóbbi meccseik eredménye? Hányadikak a tabellán? Mikor és milyen ellenfél ellen játsszák a következő mérkőzéseiket? Mindez kiderül Dombóvár, Sásd, Mágocs és környékeik felnőtt focicsapatairól.

2011. Szeptember 23. 22:00, péntek | Helyi

Minden tizedik bicikli felelt csak meg a követelményeknek

Az átnézett harminchárom kerékpárból mindössze három felelt meg a követelményeknek, és kapott matricát tegnap Dombóváron, az Európai Autómentes Napon. Nem először nézzük meg, mit ír elő a KRESZ a témában.

2011. Szeptember 23. 10:43, péntek | Helyi

Pénze nem volt és elfáradt a gyaloglásban – inkább kerékpárt lopott

A történet úgy folytatódott, hogy szeptember 20-án 23.55-kor a helyi körzeti megbízott igazoltatott egy kerékpározó férfit Szakcson. Mindez azért érdekes, mivel az igazoltatott személyt aznap délután vezették elő.

2011. Szeptember 22. 20:03, csütörtök | Helyi

Autómentes móka a Dombó Pál utcában - képgalériával

Más programok mellett különböző ovis- és diákmegmozgató feladatokkal telt az idő ma Dombóváron, a Dombó Pál utca ideiglenesen lezárt részén. Az önkormányzat ezek megszervezésével csatlakozott az Európai Autómentes Naphoz

2011. Szeptember 22. 16:09, csütörtök | Helyi

Pályázat tanító és gyógypedagógus munkakör betöltésére

2011. Szeptember 21. 22:54, szerda | Helyi

A fiatalokra számít a Keszler helyén nyílott közösségi tér Sásdon - képgalériával

A Sásdi Kistérségi Iroda munkatársai állították össze, a sásdi önkormányzat pedig a megvalósítója az Európai Unió és a magyar állam által támogatott „Fontos pont a Hegyhát ifjúsági életében” című pályázati projektnek.

2011. Szeptember 21. 17:10, szerda | Helyi sport

Atlétika: éremszüret a serdülők megyei bajnokságán

Az országos bajnokság előtti utolsó erőpróba a dombóvári serdülő atléták számára a Tolna Megyei Bajnokság volt szeptember 15-én és 16-án. Az esemény jól szolgálta az országos versenyre való felkészülést.