Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

 Hőség - fokozott figyelemmel vezessenek!
2017. Augusztus 01. 13:00, kedd | Helyi

Hőség - fokozott figyelemmel vezessenek!

A fokozódó hőség közlekedésbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet a rendőrség. A forróság miatt gyengül az autósok koncentráció képessége, tompul a figyelme, nagyobb a balesetveszély útjainkon.

Rajzpályázatra várják a műveket
2015. Január 21. 15:22, szerda | Helyi

Rajzpályázatra várják a műveket

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági gyermekrajz-pályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel.

Óvd a gyalogost!
2014. Január 22. 10:00, szerda | Helyi

Óvd a gyalogost!

A gyalogosoknak - mint a közlekedés legvédtelenebb résztvevőinek – a téli szürkületi és sötét időszakokban való közlekedése nagyobb kockázatot jelent, mint az év egyéb időszakaiban.

2012. Június 20. 12:50, szerda | Helyi

Megúszni a vakációt nagyobb baj nélkül

Sajnos szinte minden tanítási szünet idején történnek kisebb-nagyobb balesetek, és sok esetben válnak a diákok bűncselekmények áldozataivá vagy elkövetőivé. Néhány jó tanács ezek elkerülésére.

2011. November 07. 23:51, hétfő | Helyi

Ősszel is ésszel: elkerülhetők a balesetek

Bár a súlyos sérüléssel járó és halálos balesetek száma évről évre csökken a Dombóvári Rendőrkapitányság illetékességi területén, érdemes odafigyelnünk az ősz beköszöntével megváltozott időjárási körülményekre.

2011. Szeptember 01. 18:30, csütörtök | Helyi

Iskolakezdés: balesetmegelőzési tanácsok és iskolarendőrök

A nyári időszakhoz képest szeptembertől ismét több gyermeket láthatunk az utakon a reggeli órákban. A tapasztalatok szerint a tanévkezdéssel nagyobb eséllyel válnak közúti közlekedési balesetek részeseivé.