Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Június 12. 21:30, kedd | Helyi sport

A ’36-os berlini bajnok emlékére úsztak

Június 9-én Kaposvár adott otthont a negyvennegyedik Dr. Csík Ferenc Emlékversenynek. A Dombóvári Sportiskola Egyesület versenyzői Tancsa Norbert és Horváth Éva edzők irányítása mellett vettek részt a megmérettetésen.

2012. Április 13. 13:00, péntek | Helyi

Madarak és Fák: bevette Kaposvárt a Belvárosi egyik csapata

A dombóvári Belvárosi Általános Iskolát két csapat képviselhette a Madarak és Fák Napja Országos Verseny kaposvári területi fordulóján. Teljesítménye alapján az egyik háromfős gárdára az országos döntő vár.

2012. Március 21. 06:55, szerda | Helyi sport

Dombóvári úszók sikerei Kaposváron és Münchenben

Sikert sikerre halmozva vettek részt két versenyen az elmúlt hétvégén a Dombóvári Sportiskola Egyesületben Tancsa Norbert szárnyai alatt edző úszók. Határon innen és túl dombóvári sportteljesítményeknek szólt a taps.

2012. Március 08. 12:30, csütörtök | Helyi

Szeretni szültek, nem gyűlölni - Antigoné-premier a Csikyben

Szophoklész-Jon Fosse: Antigoné című tragédiáját március 9-én mutatja be Rusznyák Gábor rendezésében a kaposvári Csiky Gergely Színház. Kedvcsinálásképpen a rendezővel készült beszélgetésből közlünk részletet.

2012. Január 31. 07:35, kedd | Belföld

Újraindul a buszgyártás Kaposváron

Március elején újraindul a gyártás a NABI autóbuszgyár kaposvári üzemében, ugyanis a kaliforniai Los Angeles közlekedési vállalata újabb, 150 darabos megrendelést hív le a NABI-val 2008-ban megkötött keretszerződésből.

2012. Január 03. 09:00, kedd | Helyi

„A kéz”: közönségtalálkozó és Kritikus Óra a Csikyben - képgalériával

A beatzenés darab január 4-i előadása után, este fél tízkor közönségtalálkozót és Kritikus Órát rendez a kaposvári Csiky Gergely Színház. Várják az érdeklődőket az ingyenesen látogatható rendezvényre.

2011. December 15. 22:11, csütörtök | Helyi

Gyalogosokat gázoltak a zebrán Kaposváron, az egyik gázoló dombóvári

Rövid időn belül két gyalogost is elgázoltak Kaposváron, az egyik súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. Az egyik gázoló egy dombóvári nő volt.

2011. December 05. 13:23, hétfő | Helyi

Dombóvári fotós válogatott művei láthatók Kaposváron

Tilinger Sándor dombóvári fotós gyűjteményes kiállítása tekinthető meg január 4-ig a kaposvári Petőfi Sándor Emlékkönyvtárban, ahová a művész a helyi Compur Fotóklub ajánlására kapott meghívást.

2011. November 30. 11:00, szerda | Belföld

Kaposvári színház: Egy hónap alatt egymillió forintnyi téglajegy kelt el

Több mint egymillió forintnyi téglajegy kelt el a Csiky októberben indított akciójában. A teátrum és a város vezetése arra akarja felhívni a döntéshozók figyelmét, hogy egyre sürgetőbb az idén százéves épület felújítása.

2011. November 18. 08:05, péntek | Belföld

Junior Prima - átadták a színház- és filmművészet kategória díjait

Tíz fiatal művész - köztük a Csiky Gergely Színház két társulati tagja és egy gyakori vendégművésze - vehette át november 17-én az idei Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában.

2011. November 12. 21:56, szombat | Belföld

SZEF-elnök: a tárgyalás a fő cél, nem a randalírozás

A tárgyalást jelölte meg fő célként a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának (SZEF) elnöke szakszervezeti tisztségviselők és közszolgálati munkahelyek képviselői részvételével tartott kaposvári rendezvényük előtt.

2011. November 10. 12:49, csütörtök | Belföld

Amint a mennyben - bemutató Kaposváron

Kay Pollak Amint a mennyben című színművét mutatja be a kaposvári Csiky Gergely Színház november 11-én Funtek Frigyes rendezésében. A 2004-es svéd film színpadi változatának főszerepét Rátóti Zoltán (jobbról) alakítja.